صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 31

موضوع: استدلال در مورد سوالات درس بیماریهای جراحی

  1. parsmedic آواتار ها
    آرشیو پارس مدیک
    Administrator
    شه‍ریور ۱۳۹۴
    0

    drkeshavarzi


    پس جوابش چی میشه؟

    #21 ارسال شده در تاريخ ۲۳-آذر-۱۳۹۴ در ساعت ۱۱:۰۱

  2. parsmedic آواتار ها
    آرشیو پارس مدیک
    Administrator
    شه‍ریور ۱۳۹۴
    0

    drkeshavarzi


    سوال 85:
    ضایعات منتشر دیستال با متاپلازی روده ای نشانه لنفوم مالتومای معده است یعنی متاپلازی روده ای معده عاملش هلیکوباکتره و با درمانش 90 درصد ضایعه خوب میشه
    پس الف درسته

    #22 ارسال شده در تاريخ ۲۳-آذر-۱۳۹۴ در ساعت ۱۱:۰۱

  3. parsmedic آواتار ها
    آرشیو پارس مدیک
    Administrator
    شه‍ریور ۱۳۹۴
    0

    drkeshavarzi


    سوال 86:
    آبسه آمیبی کبد درمانش مترونیدازول 750 میلی سه بار در روز به مدت هفت تا ده روزه
    پس د درسته

    #23 ارسال شده در تاريخ ۲۳-آذر-۱۳۹۴ در ساعت ۱۱:۰۱

  4. parsmedic آواتار ها
    آرشیو پارس مدیک
    Administrator
    شه‍ریور ۱۳۹۴
    0

    drkeshavarzi


    87:
    در مقایسه مبحث کانسر کولون و ندول منفرد ریوی در صورتیکه ضایعه اولیه در کولون نباشه (گفته یافته ها و کلونوسکوپی طبیعیه) پس تنها در اینصورت اندیکاسیون متاستازکتومی داره حتی کانسر کولون با متاستاز به کبد میتونه متاستازکتومی بشه
    پس گزینه ج صحیح است

    #24 ارسال شده در تاريخ ۲۳-آذر-۱۳۹۴ در ساعت ۱۱:۰۱

  5. parsmedic آواتار ها
    آرشیو پارس مدیک
    Administrator
    شه‍ریور ۱۳۹۴
    0

    drkeshavarzi


    سوال 88:
    آدنوزیس اسکلروزان باید بیوپسی بشه ولی نیاز به پیگیری نداره و بدخیم نیست
    توجه بفرمایید که پاپیلوم چند مجرایی شانس بدخبمی داره
    پس ب درسته

    #25 ارسال شده در تاريخ ۲۳-آذر-۱۳۹۴ در ساعت ۱۱:۰۱

  6. parsmedic آواتار ها
    آرشیو پارس مدیک
    Administrator
    شه‍ریور ۱۳۹۴
    0

    drkeshavarzi


    89:
    تشخیص BCC هست و باید با حاشیه نیم تا یک سانت برش داشت
    روشهای فریزینگ در موارد تکنیک موهس در ضایعات بینی و پلکه
    پس ب درسته

    #26 ارسال شده در تاريخ ۲۳-آذر-۱۳۹۴ در ساعت ۱۱:۰۱

  7. parsmedic آواتار ها
    آرشیو پارس مدیک
    Administrator
    شه‍ریور ۱۳۹۴
    0

    Paradise


    asadian نوشته است:
    drkeshavarzi نوشته است:
    سوال 82:
    جوابها ایراد داره چون:
    اولا بیمار تامپوناد داره و اقدام اول باید تجویز مایع باشه که در گزینه ها نیست
    تازه شوارتز میگه اگه اختلال همودینامیک داشت باید درن پریکارد تحت سونو باشه
    نه chest tube
    گفته پریکاردیوسنتز 80% موفقیت آمیزه و فشار زیر 70 توراکوتومی اورژانس میخواد
    پس یا الف درسته یا جوابها درست نیستن

    درسته؛ به نظر من هم با تشخیص تامپوناد، پریکاردیوسنتز درسته.
    (ضمن اینکه بلافاصله تو سوال بعدش case پنوموتوراکس و تعبیه سوزن در پلورا مطرح شده، بعیده که طراح بخواد یه مورد رو دوبار پشت سرهم سوال بده.)



    از کجا معلوم که طراح هر دو سوال یکی بوده، از اینا هرچی بگین بر میاد

    #27 ارسال شده در تاريخ ۲۳-آذر-۱۳۹۴ در ساعت ۱۱:۰۱

  8. parsmedic آواتار ها
    آرشیو پارس مدیک
    Administrator
    شه‍ریور ۱۳۹۴
    0

    1389


    drkeshavarzi نوشته است:
    سوال 69:
    بیمار گانگرن فورنیه داره و طبق کتاب جراحی شوارتز دبریدمان اصل و اساسه درمانه و آنتی بیوتیک تراپی یک درمان افزودنی به دبریدمانه پس گزینه ج صحیحتره



    با تشکر بسیار درسته دبریدمان را ناددیه گرفتن ..

    #28 ارسال شده در تاريخ ۲۳-آذر-۱۳۹۴ در ساعت ۱۱:۰۱

  9. parsmedic آواتار ها
    آرشیو پارس مدیک
    Administrator
    شه‍ریور ۱۳۹۴
    0

    1389


    asadian نوشته است:
    drkeshavarzi نوشته است:
    سوال 82:
    جوابها ایراد داره چون:
    اولا بیمار تامپوناد داره و اقدام اول باید تجویز مایع باشه که در گزینه ها نیست
    تازه شوارتز میگه اگه اختلال همودینامیک داشت باید درن پریکارد تحت سونو باشه
    نه chest tube
    گفته پریکاردیوسنتز 80% موفقیت آمیزه و فشار زیر 70 توراکوتومی اورژانس میخواد
    پس یا الف درسته یا جوابها درست نیستن

    درسته؛ به نظر من هم با تشخیص تامپوناد، پریکاردیوسنتز درسته.
    (ضمن اینکه بلافاصله تو سوال بعدش case پنوموتوراکس و تعبیه سوزن در پلورا مطرح شده، بعیده که طراح بخواد یه مورد رو دوبار پشت سرهم سوال بده.)



    طبق شوارتز 2010 باید در همان موقع سوزن زد زیر استرنوم و مایع را خالی کرد و درن پریکارد گذاشت و بعد رفت سراغ درمان تنشن نوموتوراکس .. دکتر احمدی آملی خیلی امسال روی این نکته تاکید کرده بود ولی میتونست پیش رفیقای طراح سئوال خودش هم تاکمید کنه که سنتز پریکارد را نادیده نگیرند..

    #29 ارسال شده در تاريخ ۲۳-آذر-۱۳۹۴ در ساعت ۱۱:۰۱

  10. parsmedic آواتار ها
    آرشیو پارس مدیک
    Administrator
    شه‍ریور ۱۳۹۴
    0

    1389


    sarabeh نوشته است:
    جواب انسولینوما نیست/چون انسولین پایینه/این بیمار تومور خلف صفاقی داره که IGF-2میسازه وبا اسکن لوکالیزه میشه



    جواب انسولینوما صددرصد نیست .. تو اینجوری یاد بگیر کاری به طراح سئوال هم نداشته باش .. من و تو بهتر یاد گرفتیم .. رفیق عزیز حالا کی میتونه بگه که با اسکن نمیشه این تومور را لوکالیزه کرد؟ .. مگه میشه با اسکن نشه این تومور را لوکالیزه کرد .. حاتلا طراح سئوال میخواسته از بین MRI یا اندو سونو یکی انتخاب بشه و اندو سونوجواب بشه.. با همه احترامی که برای استاتید طراح سوال دارم.. میگم خود طراح سئوال یه بار تو بخش که قبلا کفلین پروفیلاکسی میزدن و کفلین تموم شده بود ..یه بار آمپی سیلین زد و هیچ اتفاقی نیافتاد .. و بعد بقیه جراحا هم زدن و چند روز بجای کفلین آمپی شده بود رایج.. منظور اینکه گزینه ای که میزارن باید طوری باشه که آترناتیو آن جواب نباشه ... مثلا تو روان اون بیماری که قاشق داغ میکرد میذاشت روی پوستش .. این درسته که بنزودیازپین قد غنه .. برا یچی بخاطر اینکه اعتیاد آوره .. ولی کی میگه باید SSRI داد SSRI که خشونت را افزایش میده مگه نه اینکه توانگلیس فلوکستین را برای نوجوانان اصلا مممنوع کردن مگه این تو کتاب ننوشته .. مگه طراح سئوال روانپزشکی که همه ما دوستش داریم نمیدونه SSRI خشونت را زیاد میکنه .. اصلا شانس خودککشی رو زیاد میکنه خشونت چیه .. تو بخوان رفیق من هم میخوانم ... قبول که شدی بعد بشین خوب بخون .. و به بیقه بچه هم درستش را یاد بده .. بای

    #30 ارسال شده در تاريخ ۲۳-آذر-۱۳۹۴ در ساعت ۱۱:۰۱

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

طراحی شده توسط تیم نرم افزاری science.ir